sreda, 10. maj 2017

Eva :)

Že druga sreda je na vrsti in tako delimo z vami mnenja o naši EVI. Kaj o njej menimo Vesna, Janja in Sanja, pa si preberite:

"Vsak dan znova sem vesela, da sva Evo povabili v našo ekipo. 

Ima dve desni roki, je tehničen tip, kar v kolektivu 4 babnic zeloooo prav pride. Vedno pride na dan s kakšno dobro idejo, »zrihta« dobre mojstre, ko jih potrebujemo, in z veseljem tudi sama poprime za karkoli.

Je izjemno topla oseba, potrpežljive / mirne narave, ki se zlepa ne razburi. Name deluje izjemno pomirjujoče, pogosto »ustavi moje konje«, ko bi jaz kdaj rada prehitela samo sebe in naredila 160% naenkrat. 

Z našo Sanjo sta nepogrešljiv tandem, prav užitek ju je gledati, kako se včasih hihitata (morda celo meni, a je popolnoma vseeno ;-)).

Ko slučajno ne prikolesari v službo, se enkratno obnese tudi kot taksistka. Tista, ki te odloži prav pred vrati ;-) Z veseljem poklepetam z njo tudi o tegobah sodobnih skoraj-najstnic, ki jih vzgajamo doma.


Včasih se mi zdi, da naši rdečelaski prav nič ne predstavlja problema, prilagodi se prav vsaki situaciji in pri tem mimogrede strese iz rokava še kakšno šalo. Tako osebno kot poslovno nam pogosto pomaga s svojo inovativnostjo in iznajdljivostjo. Prijazna in zanesljiva. 

Jap, ne damo je!"



"Najina pot se je začela prepletati pred sedmimi leti, ko sva se s prvorojenkama srečali na delavnici za dojenčke. Ni naklučje, da sva se obe odločili izobraževati na področju gibalnega razvoja dojenčkov. 

Očitno obe željni delovati na tem področju. Po študiju sva šli vsaka svojo pot. Že takrat sem začutila, da si zelo čutna in ljubeča. Zato sva te z Vesno želeli imeti v ekipi. Na najino veselje uspešno sodelujemo že tretje leto.

S tvojo pozitivno energijo nas kar »nalezeš« J. Ob tebi človek težko ostane resen. Vse obrneš na »hec« in vedno na stvari gledaš pozitivno. V še tako slabi situaciji vidiš izhod.

Pri tebi najbolj cenim, da si vedno pripravljena pomagati in ti ni nikoli težko »vskočiti« v še tako na videz brezizhodni situaciji.

Vedno poznaš odgovor na še tako strokovno vprašanje. Razložiš na tvoj poseben način, iz prakse, da mamice zelo dobro razumejo o čem govoriš. 

Tvoja ura vodenja je posebna po tem, da si sposobna videti odstopanja v skupini in v trenutku odreagirati z ustrezno usmeritvijo. Tu se prepozna tvojo »kilometrino« vodenja in zakladnico znanja na področju gibalnega razvoja dojenčkov."



Sodelavko kot je Eva si lahko samo želiš. Delati z njo je pravi užitek. Krasno sodelujeva, se dopolnjujeva in si pomagava. Velikokrat, zadošča že samo pogled in točno ve kaj je potrebno narediti.  

Oseba z močnim glasom, ki ji ga včasih prav zavidam – še posebej na PedoHODIJIH :)

S svojimi zanimivimi anekdotami med vadbo vedno poskrbi, da so njene urice zabavne, sproščene in hkrati strokovne.

Tudi kadar ne vodi ure in je zatopljena v delo na računalniku, z enim ušesom vedno spremlja, kaj se dogaja na vadbi. 

Takoj ve, kdaj je potrebna dodatna roka,  pomoč pri pospravljanju rekvizitov in poligonov, ali pa zgolj solidarnost, da skupaj »zafušava« kakšno novo pesmico, ki jo mamice še ne poznajo. :)"

Ni komentarjev:

Objavite komentar