sreda, 3. maj 2017

Sanja :)

Z veseljem vam predstavljamo našo najmlajšo članico ekipe Pedosana. Kaj o njej menimo Vesna, Janja in Eva, pa si preberite:

"Še dobro, da imamo Sanjo. Totalno nam znižuje starostno povprečje, pomlajevalni učinek pa je tako prisoten tudi v našem razpoloženju in razigranosti na naših uricah. Da ne bo pomote – vse smo še noro mlade ;-) Ampak Sanja – ona je pa res Mlada, kar bi z drugimi besedami opisala: očarljiva s svojim nasmehom, lepim stasom, vedno urejena in simpatično nasmejana.

Prijetno me je presenetila že ob prvem srečanju, ko je suvereno in energično predstavila sebe in svojo vizijo. Prijazna, samozavestna, zanesljiva in zaupanja vredna se je izkazala tudi po tem, ko je zdaj že več kot dve leti del naše ekipe.

Je sicer res, da še nima svojih otrok in je zato dobila izkušnje na drugih dojenčkih. So bile pa te ravno tako dragocene in morda – kot raznolike – tudi boljše za njeno izkustvo in učenje. Zelo hitro je dojela bistvo naše vadbe in zato ga že dolgo entuziastično in strokovno podaja naprej. Komunikativna, skrbna in prijazna je in zato nepogrešljiv del naše ekipe. 

Ima to »srečo«, da je – ker še nima svojih otrok – lahko vsak dan malo prej v Pedosani in poskrbi, da so vse smetke še pred prihodom prve stranke počiščene. Čistoča je namreč naša vrlina, na katero smo strašno ponosni in jo s pomočjo Sanje še lažje vzdržujemo :-) Pa da ne bo pomote – čistilke smo brez izjeme vse Pedosanke ;-) "




"Pred natanko dvemi leti si prestopila vrata Pedosane in takoj naredila vtis name. S svojo odločnostjo in močnim stiskom roke, si mi dala vedeti, da trdno stojiš na svojih nogah.

Navdušila si me s stavkom, da enostavno želiš delati za naju. Z Vesno, sva te povabili v svoj tim, saj sva vedeli, da bo Pedosana s teboj še boljša.

Navdihuješ s svojim bogatim, strokovnim znanjem. Željna si novih in novih informacij, katere kar srkaš vase. Vse naučeno skrbno in s posebnim občutkom predajaš naprej našim mladim staršem. Imaš poseben občutek za delo z ljudmi, katerega se ne da naučiti. Enostavno takšna si!

Izžarevaš toplino, iskrenost in pozitivno energijo.

Vesela sem, da sva se spoznali, da lahko sodelujeva in da si tako predana delu, ki ga obe obužujeva."




"Ko se v Pedosani računalnik »odpre« in vse »uštima« ter pripravi vse stvari, ki jih »nucamo«, veš, da je v službi Sanja. :)

Punca na mestu, z vsemi idrijskimi izrazi, ki popestrijo našo ljubljanščino. 

Ampak da ne bo pomote, ni samo to, kar bi krasilo Sanjo, so še vsi pridevniki, ki  se začnejo z naj in končajo z boljša. Njene urice so prijetne, strokovne. 

Rada sem v njeni družbi in z veseljem rečem, da je super sodelavka. Sanja je ena in edina, kopije ni!"





4 komentarji:

  1. Kako lepo napisano in vse drži. So sem mi kar malo orosile oči.
    Vse ste super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala za lepe besede in pohvale. Se trudimo ;)

      Izbriši
  2. Kakšna pa je njena izobrazba?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sanja je diplomirana kineziologinja (kineziologija=znanost o gibanju človeka), ki svoje znanje po končanem študiju že tretje leto poglablja in nadgrajuje na področju gibalnega razvoja dojenčkov in malčkov (preventiva in razvojna fizioterapija).

      Izbriši