ponedeljek, 4. maj 2020

NAGRADNA IGRA - VITA CENTER IN PEDOSANA PODARJAJO


Se še spomnite kako radi ste se kot otroci igrali z žogami? Se skrivali in sledili puščicam v lovu na zaklad? In kako zabavno je bilo skakati na HOP žogi po celem stanovanju. Ah, večne klasike, ki ne bodo šle nikoli iz mode ;)  


V sodelovanju z Vita Centrom Naklo smo za vas pripravili super PAKET NOVIH DOGODIVŠČIN, ki vsebuje zabavne pripomočke za nove dogodivščine in neskočno zabavo vaših otrok. Lahko je tudi čudovito darilo za rojstne dneve ali pa kar tako ;)

Paket vsebuje:

1. Hop žoga s premerom 45 cm je je aktivna igrača, ki spodbuja ravnotežje in koordinacijo pri otrocih, hkrati pa zagotavlja zabavno vadbo. Je zelo dobra igrača za otroke med tretjim in petim letom starosti. Izdelana je iz zelo močnega, a mehkega materiala brez lateksa za dolgo življenjsko dobo. Je odličen izdelek za igro znotraj in na gladkih zunanjih površinah. Skakanje z Hop žogo podbuja otrokovo koordinacijo, ravnotežje, limfni pretok in ob tem nudi veliko zabave. Varnost omogočata posebej patentirana ročaja, ki sta sklenjena.

2. Educo ploščice so zabavna igra za otroke in odrasle, podobna igri "twister".
Tanki in mehki diski so kot nalašč za urjenje orientacije in koordinacije otrok. Komplet vsebuje 12 kosov v štirih svetlih barvah in vključuje komplet belih samolepilnih nalepk. Je dragocen pripomoček za poučevanje vašega otroka levo in desno, pa tudi za ustvarjanje številnih različnih iger za otroke! Set je sestavljen iz dvanajstih diskov (3 za vsako barvo) in 15 nalepk, ki obsega 6 x roke (3x levo / 3x desno), 6 x noge (3x levo / 3x desno) in 3 x puščice. Nalepke nalepimo na ploščice in naredimo poljubno pot (nalepke z znaki so obrnjene proti tlom). Med tem ko hodimo ploščice sproti obračamo in delamo kar jim velevajo znaki na ploščicah. Za igro na prostem in v stanovanju.

3. Fanti žoge so zelo uporabne za otroško igro, vadbo in za osebe, ki se bojijo biti "zadeti" z usnjeno žogo. Idealna žoga za gimnastiko in otroške igre s kontaktom. Otroci obožujejo mehak občutek! Fanti žoge imajo ventil in jih napihujemo za tlačilko na iglo. Posebnost Fanti žog je, da napihovanje na želeno velikost (do max. dovoljene velikosti navedene na žogi) ne spremeni odbojnost žoge. Zelo mehka ob zadetju žoge v telo in enostavna za prijem.

4. Mehka Žoga Over ball

Mehka žoga Over Ball za otroke je iz vzdržljivega in lahkega materiala, zato je zelo primerna za vse vrste iger z žogo na prostem, v vodi ali celo v stanovanju, saj leti počasneje kot druge žoge in omogoča prijetno ne bolečo igro. V manj napihnjenem stanju se mehka žoga ob metu ali brci z nogo na tleh hitreje ustavi. Prav tako je manj napihnjena še posebej primerna za podlaganje pri sedenju v križu ali pod glavo. Mehka žoga, z maksimalnim premerom 26 cm, imenova tudi PILATES žoga, je odličen pripomoček za različne oblike krepitve, tako v skupinski vadbi kot je pilates, pri vadbi doma ali pri fizioterapiji ter rehabilitaciji - mehka žoga terapija. Priloženi sta kratka plastična cevka, s katero otrok sam napihne žogo in s tem tudi krepi in razvija dihalne mišice in daljši zamašek za večjo varnost. Mehka žoga terapija Over Ball je pakirana v škatli in ima zaradi varnosti otroka daljši zamašek. Kot različico lahko izberete tudi mehko žogo z vajami (MEHKA ŽOGA Softgym Over max 25cm), ki je pakirana v vrečki (krajši zamašek - ni primerno za otoroke do 3 leta).

Kako sodeluješ:
Obišči naš FB ali IG profil in sledi navodilom za sodelovanje :)


Akcijaaa, žrebamo v petek 15.5. 2020!
Vsi izdelki pa so že na voljo TUKAJ





Ni komentarjev:

Objavite komentar