ponedeljek, 3. april 2017

Zahvala ZD Postojna

Pedosana izvaja razvojno gibalne urice za dojenčke tudi v Postojni. Vsak ponedeljek smo v prostorih Zdravstvenega doma dr. Franca Ambrožiča, Postojna. Gospa direktorica nam je izkazala zaupanje in nas sprejela, s podporo in željo skupnega sodelovanja. 

Nekaj dni nazaj so nas želeli spoznati še ostali člani strokovnega osebja zdravstvenega doma. Z največjim veseljem sva z Vesno predstavili naš način dela, sistem podajanja znanja, smernice gibalnega razvoja in celoten program Pedosane. 

V velik ponos in čast nama je bilo sprejemati čestitke s strani celotnega strokovnega osebja. Med poslušatelji so bili pediatrinja, nevrofizioterapevtka, fizioterapevtka, vodstvo patronažne službe, patronažne sestre, zdravstveni delavci in drugi. Izpostavila se je pediatrinja in javno pohvalila naše delo. Čestitali so nam tudi ostali strokovnjaki in pohvalili naš širok spekter znanja. V velik ponos nama je, da nas podpira stroka in nam želijo priti nasproti. Strinjali smo se, da smo skupaj lahko še boljši na preventivnem področju gibalnega razvoja otrok. 

Najlepša hvala gospa direktorica in celotno strokovno osebje Zd Postojna za gostoljubje, posluh in priložnost. Hvala za usmeritve in skupno sodelovane!



Janja

Ni komentarjev:

Objavite komentar